BloggRegistret.se

torsdag 29 mars 2007

Värmland, ett sjukt land

Never give a sword to a man who can't dance - Confucius

Som jag sagt tidigare så är ju Värmlands stolthet, Färjestad Hockey, något utav det gnälligaste som finns i den Svenska sportvärlden. Men det är tydligt att det inte slutar där, rötan verkar sitta djupare än så. Tydligen genomsyras hela värmland av den elakaste sjukan av dom alla. Inte influensan eller TBC, och varken HIV eller galna kosjukan, utan den svarta svarta avundsjukan och prestationsångesten.

Alla där verkar lida av en blandning storebrorskomplex (gentemot sin granne Norge) och lillebrorskomplex (gentemot resten av Sverige), och dom verkar (som små barn) tro att alla är emot dom. Sorgligt sorgligt.

Titta hur sekretariatet med sina matchfunktionärer beter sig i sin roll som neutrala personer, i förra matchen mellan Färjestad och Linköping, i Karlstad. Det är fanimej synd och skam. Hoppas dom blir hårt straffade för sin "inblandning".

Nu hinner jag inte skriva mer. Nu börjar dagens fajt, och jag hoppas hoppas av hela mitt hjärta att Färjestad blir nerplockade till den nivå som dom redan tycks vara mentalt.

Inga kommentarer: