BloggRegistret.se

fredag 30 mars 2007

Hjälp, va lågt

And sometimes to help them, we have got to help ourselves - Stevie Ray Vaughan

Komediserien "Hjälp", fy fasiken vilken skit. Skådespelarna som är med i programmet, är Sveriges grädda av humorister, men programmet själv. Fy fan! Så lågt, så jäkla lågt. Bara samma hela tiden och lyteskomik draget till sin spets. Han där som springer omkring och blir kåt hela tiden. Ok, kul i två minuter, men samma varje vecka. Tror inte ens att ett gäng fulla, hormonstinna beväringar skrattar (igenkännande) över mer än kanske fem utlösningar. Stamningarna skall vi inte ens tala om. För att inte nämna sändningstiden, mitt i alla småflickors önskeprogram, "Lets Dance".

Såg att Robert Gustafsson idag själv anser att serien är för mycket, och vid fel tid. Tydligen finns det även en annan sida av hans rollpersonlighet inspelad, där han inte stammar, men den är bortklipp. Han, Robert, måste lida nu när han ser resultatet.

Men vad kan man förvänta sig, när småbarnshjärnan Anders S Nilsson ligger bakom produktionen. För er som inte vet, så finns det mycket skit om honom i omlopp här på nätet (läs Flashback). Mycket är säkert bara skitsnack, men men....

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med om att Hjälp! är kass TV men att Anders S Nilsson skulle vara något annat än en sympatisk person är en ren lögn.