BloggRegistret.se

torsdag 29 mars 2007

Värdelösa ledare

Marge, it takes two to lie. One to lie and one to listen - Homer Simpson

Sedär, det finns lite hyfs i gode Göran Persson i alla fall. I sin strävan att verka socialdemokratisk, dvs att tänka och tycka som alla andra, så fördömmer han nu sina egna uttalande i den aktuella "Sosse-Såpan" där han själv spelar huvudrollen (annars hade han heller inte ställt upp). Snacka om att vända kappan. Men det är ju klart, naturligtvis är det inte hans fel, utan Erik Fichtelius som i sann journalistanda (enligt Göran alltså) speglat och vänt allt fel.

Men va fan Göran! Menar du att du inte har fått en förhandstitt? Eller var du så upptagen med att att hitta på en bra Tsunami-story så att du inte hade tid till det?

EM-kval.....

Lagerbäck, sicken otroligt seg och osmidig ledargestalt. Så länge vi har kvar honom, kommer det bara att handla om konflikter och moral, mer än fotboll, när det gäller landslaget. Jag har sagt det förut, och säger det igen; Svennis!!!

Undantaget som bekräftar regeln: Göran Johansson - Kungen af Göteborg. Han är den ända socialdemokratiske politiker som jag gladeligen skulle skaka hand med (utan att skrubba handen med svinto efteråt). Trots sin partitillhörighet, så värnar han om oss, Sveriges framtid, Göteborgaren.

Inga kommentarer: