BloggRegistret.se

tisdag 20 mars 2007

Stäng av Göran Persson

Can't we have one meeting that doesn't end with digging up a corpse? - Mayor Quimby

Hur länge skall vi behöva stå ut med hans uttalande i press, bokform och TV. Fan det är slut och över nu, kan ingen stänga av honom, skäms han inte. Men han ser väl inte genom sin egen förträfflighet. Han tror väl att världen väntar på hans visdomsord. Jag säger det som dom flesta tänker: "Göran, håll dig på gården, det är dags att tystna nu. För gott!"

Tyvärr är det antagligen bara början vi sett än. Han lär väl dyka upp som tyckare både här och där. Men va sjutton, han var ju värdelös debattör innan, vad gör honom bättre som pensionär. Tydligen har han i alla fall släppt alla tyglar vad beträffar personangrepp, det som han blev så upprörd över förr, men det han väl glömt. Precis som han ibland glömt att han sagt "Nej, aldrig" och istället säger "Ja, naturligtvis".

Vi har samma problem på min arbetsplats. En kollega som gick i pension i höstas dyker fortfarande upp till och från, vandrar omkring och lägger sig i, fast ingen bett honom. Det är väl den rollen Göran P nu tagit på sig, som klok ålderman. Fy fan vilken parodi på en sådan i så fall.

Inga kommentarer: