BloggRegistret.se

onsdag 23 april 2008

Smygbögarnas paradis

Han gillar tydligen lite spelat motstånd i duschen den gode Moggi. Just uttanlanden som hans ("inga bögar i mitt lag"), brukar ju tyda på en väl intrampad garderob. Samtidigt är ju utalandet också en väl så tydlig signal till dom egna spelarna att för allt i världen, stanna kvar i sina garderober. Italien, smygbögens förlovade land. (ja just det, Vatikanstaten ligger ju där med...)

Även Sveriges egna sportchef, Fredda, verkar ha problem med sina inte-meningar. Nu fick han det han INTE ville ha, ett spektakel. Det trodde jag ju aldrig att Persson/Danielsson-syndromet var så utbrett i korridorerna där uppe.

Du Fredrik Reinfeldt, jag börjar bli lite smått irriterad på dig. Det är väl dags att sluta stå och trycka i sammetstapethörnen nu, dags att börja ryta i lite. Det borde väl även ni där uppe förstå att man inte botar fylleångest med förnekelse, fråga Danielsson om du vill bli uppdaterad. Istället borde du dra den där Ulrica Schenström i örat till KU, genast!

Det är nog läge att du byter din personliga coach Fredrik. Fråga han Moggi om hjälp föresten, han kan nog visa dig hur man får lite stake (Inte så!.. Ni förstår nog). Sedan är det bara för dig att ta itu med hon drink-sipparn.

Make her an offer she cant refuse

Länkar: Aftonbladet sport - SvD 1 - SvD 2

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: