BloggRegistret.se

torsdag 3 april 2008

G Persson, inte bara ordblind

Han har lagt sig till med rojalistiska divalater nu den (själv-)gode Göran Persson. För jag antar att det var en släng av dyslexi som fick honom att glatt tacka ja till inbjudan till (och arvodet från) Norska Haugesund. I sin iver över att ha fått en inbjudan över huvud taget, läste han självklart fel och trodde sig istället vara inbjuden till Harpsund. Ett självklart scenarie i mina ögon.

För att rädda ansiktet efter detta pinsamma misstag, gör han nu allt för att lyfta Norge till skyarna och uttrycka sin kärlek till grannlandet i väst. (Landet som bara har en sak som vi inte har - Goda grannar!). Bl.a säger han att deras nationalistiska känsla vid t.ex nationaldagar vida överstiger den tråkiga svenskens försök till detsamma. Ja du Göran, vi Svenskar har väl följt våra ledare, precis som du alltid sagt att vi ska göra..!!

Dessutom sägar han att: "Norge är världsledande när det gäller miljöengagemang". Jovisst, som en utav dom världsledande nationerna inom produktion av fossila bränslen kan man se deras miljöengagemang på olika sätt. Jag på mitt, och du Göran på ditt alldeles egna tydligen. Men respekt till dig Göran, du ser ju i alla till att roffa åt dig en smakbit av den oljiga kakan. Heder och smaklig måltid...

Go tur

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: