BloggRegistret.se

måndag 21 april 2008

Positivitet inget för USA

Säga vad man vill om big brother i väst, men har dom väl bestämt sig för något, så är dom orubbliga. Läste att Alcazar-hoppan Andreas Lundstedt blev nekad visum till USA pga sin positivitet, visserligen sin HIV-positivitet, men ändå.

Det lönar sig alltså inte att vara sanningsenlig (mediakåt) och berätta sina innersta hemligheter i PR-sjukans namn. Tala är silver, men tiga är Guld. Lyssna på efternamnslöse Ulf som påbörjade sin mediaresa i Kanal 5's Sanningens Ögonblick igår kväll. Han håller säkert med, antagligen hans hustru också för den delen.

Robert Hilton, pressattaché på amerikanska ambassaden i Stockholm, kommenterade USA's ställningstagande till HIV-positiva besökare, 2006 med att säga: "Vi försöker bara säkerställa det amerikanska folkets hälsa och säkerhet"...!?

Morsning Korsning mr Hilton (Hmm.. låter bekant), jag antar att du menar att en glitterpojke med HIV är ett större hot mot folkhälsan och säkerheten i USA, än såväl liberala vapenlagar som halv/hel-galna presidenter..?

Tänk om fågelinfluensan får ett nytt major utbrott. Kommer USA att skjuta flyttfåglar med misiler utefter sina gränser då? Ja, antagligen. Dom har ju redan ett "stjärnornas-krig-försvar" som aldrig testats i verkligheten, än...

In God we trust

Länkar: Andreas i Aftonbladet - Ångerfull Ulf i GP

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: