BloggRegistret.se

lördag 26 april 2008

Slut i rutan. Hurra!

Jag skiter i, på vilka grunder TV4 skall förlora sin sändningsrätt av Allsvenskan. Jag vet att det beror på att Kentaro sålt rättigheterna till såväl TV4 och Canal Plus, men att hovrätten nu slagit fast att TV4 får sända max 14 matcher, trots att dom betalt för 50 till Kentaro. Jag skiter som sagt i vilket, huvudsaken är att fotboll banlyses i TV4. Det är fan så illa att dom är inblandade i EM...

Canal Plus är utan konkurens den bästa sportkanalen i vårt Svenska kanalutbud. Ok, den kostar, men kvaltitet gör det, kostar alltså. TV4 däremot är fanimej den sämsta sportkanalen i allmänhet, och den sämsta fotbollskanalen i synnerhet. Gratis, javisst, men det är alla skit i dagens samhälle, gratis alltså.

Nu hotar Canal Plus med kronofogden den 10/5, om TV4 sänder matchen Kalmar-Djurgården. Jag hoppas hoppas hoppas, att Canal Plus verkligen sätter sitt hot i verket och skickar fogden att beslagta kamerorna den lördagen. Det kommer i så fall att bli en dag att minnas i framtiden.

Länkar: AB om hovrättsbeslutet

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är det väl så att det inte är TV4 egna kameror.

Anonym sa...

Håller med helt och hållet, ju mindre fotboll i tv4 desto bättre. AIK - DIF hade en uppsättning av Hegerfors och Bloom i studion och Fjällström/Granquist på kommentatorposten. TV4 kommer aldrig ha så bra och kunniga personer.

Anonym sa...

Om man gillar fotboll så måste man ju ändå hoppas på att tv4 får ha kvar sina matcher. stäng av ljudet om ni inte tkr kommentatorerna är bra ?

Anonym sa...

Håller med till fullo! TV4 är verkligen usla när det gäller sportsändningar. Om beslutet att de inte ska sända fler än 14 matcher innebär att de övriga istället tas om hand av Canal+ och Säsongskortet så är det fruktansvärt bra nyheter.

Till Anonym#3: Saken är väl den att man hellre ser matchen på Canal+ med deras ypperliga personal än på TV4 med avstängt ljud?

Anonym sa...

Ja för det är ju kul att ni även unnar studenter och andra lågikomsttagre att följa svensk fotboll. skiter väl för fan i kommentatorerna. Är det det viktigaste kan ni väl sätta på radion lika gärna. Dumma jävlar.

Börje the Man sa...

En sportsändning är ju mycket mer än bara kommentatorer, som sagt. Min inställning till TV4 sport lär ju knappast ändra sig pga att tittandet är gratis. Jag personligen köper faktiskt inte tanken: "Hellre gratis skit, än betald kvallitet", samtidigt som jag heller inte missunnar andra att tycka precis tvärt om.

Anonym sa...

Jag har bara tittat på en PPV av canal + och den sög ju något rejält så vet inte om de är så mycket bättre än tv4.
Dock är det ju sjukt att folk låter Kentaro hantera det som de gör.
Kentaro + SvFF FÖRBOLLSMÖRDARE SHALALALLALALA