BloggRegistret.se

onsdag 23 april 2008

Skåne utan försvar?

HURRA! Vem skall berätta för Danskarna först? Nu har vi ju världens chans, om nu ÖB's hemliga lista över besparingar inom försvaret går igenom vill säga. En utav punkterna på den listan är ju att ta bort samtliga arméförband från Sydsverige. Då får ju Dansken chansen att hämta hem sina bröder igen. Vi sätter bara upp en hästhagestaket utmed skånegränsen som Danskstopp. Det behöver inte vara så högt, rultiga Danskar hoppar knappast högre än en meter max. Tänk vad nära till billigt öl det blir..!!

Men jag blir ändå lite fundersam över hur våra folkvalda tänker nu inför försvarsbantningen. I vanliga fall verkar dom ju vilja sälja ut våra förlustföretag till Frankrike, varför inte följa den linjen med försvaret också. Tänk att få en avdelning från Främlingslegionen som försvarare av våra stolta Svenska markområden, det vore väl nått, eller?

Med dom i ryggen (och med Kungen som härförare) tar vi Norge hur lätt som helst. En ny stormaktsera i antågande! Bra jobbat ÖB, för det är väl så du har tänkt eller?

Länkar: Om försvaret i SvD

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: