BloggRegistret.se

torsdag 10 april 2008

Bambihockey

Jag har sagt det förut, och står naturligtvis för det fortfarande. Elitseriens gnälliga domineras totalt och utan konkurens av två lag, Färjestad och HV71. I båda fallen går gnälligheten hela vägen från ledarna ut på isen. Idag blir det även bekräftat av Daniel Fernholm och Patrik Zackrisson i Linköpings HC. Äntligen några som vågar säga sanning.

Han coachen i HV, Kenta (med det "käcka" Stockholmska a:et) har ju helt tappat konceptet, om det nu fanns där innan. Vad han måste koncentrera sig på är att lära pojkarna att stå på benen, eller köpa dubbelskena till dom. Som det är nu ramlar dom ihop som riktiga ballerinor vid minsta kontakt. Men ändå, tänk att ett skenheligt hockeylag i Sverige, kan ha så mycket gemensamt med ett fotbollslag som Roma. Är det tron som förenar dom tro? Fan vet, men patetiskt är det!!!

Redan nu tar jag mig i alla fall friheten att grattulera Linköping och framför allt Janne Karlsson till SM-guldet, det är redan klart. Välkommen till Göteborg i höst Janne, men för helvete, utan den ROSA PENNAN..!! Men ta gärna med dig Weinhandl.



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Janne längtade hem till Göteborg igen! :) Kul att få tillbaks honom med mera erfarenhet innanför västen, kan i övrigt bara ge dig mehåll i bloggen!

Anonym sa...

Kul att du gratulerar Lhc till guldet. säg inte att något ät klart förrens det är det. HV!!!