BloggRegistret.se

söndag 6 april 2008

Kanalen utan K

Kan faktiskt inte förstå upprördheten över Pelle Porseryds smsande under körslaget igår. Det är väl en självklarhet att TV4 i sann TV4-anda riggar sina populära "tävlingar". Eller finns det verkligen ett ylle-folk därute som trodde att det på riktigt? Och sedan hans sätt att uttrycka sig över Brolle i tävlingen, det är väl bara i sann Stureplansanda, eller? Vi mot bönderna?

Han, den där Porseryd, rör ju sig i den där Schulman sfären (är Schulman två bröder eller en schitzofren, föresten?), så hans upprördhet över hanterandet av hans sms är ju ännu mer underligt. Kanske är han på väg ut, kanske är det Sturplansfolkets sätt att tala om för honom att han bör se sig efter en annan Plan? Kanske har han tittat på fel tjej? I pressen är han ju inte ens en Stureplansprofil, utan bara Pelle Porseryd. Sikket nerköp för honom.

Hur som helst, detta är ju i alla fall TV4 i ett nötskal, där personalen är att betrakta som nötterna. Titta bara på TV4 sporten, eller rättare sagt, titta inte. För som sagt, kanalen utan K, gör alltid sitt bästa i att krysta ut så mycket skit som möjligt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: