BloggRegistret.se

fredag 13 april 2007

Underdog slår klass

Can't you people take the law into your own hands? I mean, we can't be policing the entire city - Chief Wiggum

Det är helt tydligt att dagens etablerade politiker och journalister aldrig har varit intresserade av, eller ens förstått, sport. Det finns inget mer slagkraftigare än ett (mindre) lag, som med stöd av sina fanatiska supportrar, får sin chans att dansa med dom stora pojkarna. Gång efter gång vinner devisen att inställning slår klass.

Att försöka tiga ihjäl Sverigedemokraterna är något utav det sjukaste jag hört. Själv säger jag inget om deras (SD's) politik och inställning (som alla andra är det lite bra, mycket dåligt), men om man nu tycker att dom är farliga, så bör man slå dom. Inte sitta och titta och hoppas att någon annan (folket) skall göra det. Det är Mycket sjukt!

Efter debatten igår, pratas det mera om hurvida det är ok att "släppa in" SD i politiken och debatten, än vad dom egentligen säger. Herre djävlar, vakna, dom är ju där redan. Ett lag (parti) som är kungar på sin egen bakgård, kan i rent segerrus stjälpa dom största elefanterna. Vem vet, det är kanske det, trots allt, som behövs här i Sverige.

Men, vad beträffar den pågående SM-finalen i hockey. Så kan jag bara konstatera att där saknas såväl inställning som klass. Det är jäkligt tydligt att varken Modo eller Linköping tillhör dom bättre lagen i Sverige. Finalserien så här långt saknar fanimej allt det som man annars hoppas se i en SM-final. Inga bråk, inga skandaler (aftonbladet försökte med Lückner, men det dog), inga uttalanden, inga minnesvärda ramsor, och kanske det mest tragiska, knappt någon kamp på isen över huvudtaget.

Tyvärr kommer den här finalserien inte att avlsutas med ett vinnarlag och ett förlorarlag, utan snarare ett djävligt stort Jasså!?

Inga kommentarer: