BloggRegistret.se

lördag 7 april 2007

Fjolliga Brittiska militärer

An Englishman thinks he is moral when he is only uncomfortable - Goerge Bernad Shaw

Ja, jag säger då det. Finns det någon, inom den Brittiska Militärmakten som INTE tror att han/hon är en James Bond? Blir ALLA Britter upprörda när dom inte bjuds på the och scones i fångenskap, i sann Brittisk gentlemanna manér? Förväntar dom sig fortfarande "Yes, sir", "Of course, sir", från alla mörkhyade i vår sydöstra del av världen? Man kan ju undra.

Nu minsan säger dom 15 Brittiska yrkesmiltärerna att dom inte alls behandlades bra av fienden (definiera det hur du vill) Iran. Som försmådda skolbarn sitter dom vid podiet och beklagar sig, helt tvärt emot vad som syntes och hördes vid deras frigivning. Ok, det var ett djävligt smart drag av Irans president, detta med handslagen och den upprymda tonen. Men va fan, lilla Brittiska soldat, svälj, gör om, gör rätt, nu förlöjligar ni en hel militärkår och ett helt folk.

Nu är det ju så att desa 15 personer är ju inte vilka personer som helst. Dom är ju faktiskt (på frivillig basis) utbildade militärer, mördare. Dom har valt ett yrke som baseras på våld, blod, och orättvisa handlingar. Hur mycket empati känner man för en sådan, i denna situationen? Precis.

Det är som att se fotbollsspelare, som vid förlust, bli upprörda på det andra laget för att dom är bättre, smartare och gjorde flera mål. Helt schysst alltså, utan fula knep, utan bara med dom medel som en fotbollsmatch föreskriver. Fy fan, va sjukt.

Tacka vet jag den Svenska militären, som redan från början går ut med att dom bara leker på hemvärnsnivå, i dom lägre divisionerna. Då kan man inte förvänta sig något, och man skulle inte bli lika upprörd om en Svensk soldat beklagar sig över blåmärken av "paintbollen".

All form av våld, är bara en desperat handling av desperata ointelligenta, introverta, idioter!

Inga kommentarer: