BloggRegistret.se

söndag 15 april 2007

Djävla solsken

Outdoors for me is walking from the car to the ticket desk at the airport - Frank Zappa

Inte ett moln på himlen idag heller, det är fördjävligt. Hysteriska flockar av glassätande, öldrickande och hurtiga människor, så långt man kan se utanför fönstret. För att inte tala om barnen, måste dom skrika allt högre ju varmare det blir.

Här inne är det bara en pina. Man får ju knappt nått gjort. Halva dagen går ju åt till att justera gardiner och persienner för att man skall kunna ta del av TV'ns hela söndagssportutbud. Datorn skall man ju inte tala om. Bilden på skärmen är ju nästan "utsuddad" från tidiga morgonen. Det blir att skriva och surfa med en hand och skyla solen med den andra. Djävla väder!

Värmen är en annan sak. Att öppna ett fönster är ju otänkbart en sådan här dag, om man samtidigt vill höra vad dom trevliga sportjournalisterna bjuder på i vår älskade lilla burk. Minsta lilla vädring resulterar enbart i en ljudmur av skratt, barnskrik och glatt-samvaro-prat.

Jodå, jag välkomnar sommaren och värmen, det är en härlig tid. MEN. Kombinationen fint väder och bra sportsändningar på TV är nog den sämsta kombination som Gud kommit på. Lite skärpning där tack, och se nu till att molna till det när hockey-vm börjar.

Inga kommentarer: