BloggRegistret.se

onsdag 11 april 2007

Stora Fiaskon

It is always advisable to be a loser if you cannot become a winner - Frank Zappa

Det finns förlorare och det finns förlorare. Gårdagen visade prov på minst tre olika typer. En del sökte sympati via gråtröda ögon i en rättsal. Några vandrarde omkring på en fotbollsplan och försökte föringa hela tillställningen. Medan dom tredje, utan att gå över gränsen, faktiskt kämpade hela vägen in i sargen.

Dom slutliga vinnande förlorarna i dessa tre fiaskon, lär knappast vara varken Folkpartiet eller Italiensk (tumsugande?) fotboll i allmänhet, eller Roma i synnerhet. Med huvudet som insats, kan jag lova att dom stora slutliga vinnarna kommer att heta Linköping Hockey (och inte bara pga av en stulen coach).

Göran Person sitter nog och gnuggar sina leriga händer nu, i tron att detta skall bli ett Folkpartiets fall. Glöm det gode lille G"Ozzy"P, den här händelsen kommer aldrig att överglänsa dina bravader.

Hörde föresten H Lückners intevjuv under gårdagens match. Till och med kommentatorerna reagerade över hans ödmjukhet. Slutsats. Antingen är det Harald själv, eller hans fru, som läst om, och insett hans gnällighet. Jo jo, journalistik har sina fördelar ibland.

Föresten, gårdagen innehöll en förlorare till. Till vardags är min stolta titel "Elektronikingenjör", men igår skämdes jag över mina "elektriska bröder". Hur fan kan det ta en timma att fixa ljuset i Modo's lada där uppe? Ok att ni kan göra el där uppe. Men vet ni egentligen hur man använder den, hur den fungerar?

Jag säger bara. Tur för den vaktmästaren att inte Modo förlorade matchen i tredje perioden. Men nu fick ju i alla fall kommentatorerna anledning att leda in samtalet på Peter Forsberg och hans pappa. Det går ju inte en hockeysändning utan dessa två skall komma på tal. Är det inte skaderapporter så är det expertutlåtande. Fan låt oss slippa, det finns väl annat intressant.

Inga kommentarer: