BloggRegistret.se

söndag 15 april 2007

Föräldrarmärket

That's why I love elementary school, Edna. The children believe anything you tell them - Principal Skinner

Nästa vecka börjar dom synas ute. Föräldrarna som gör allt för att visa vilka bra föräldrar just Dom är. Söderstuckna av 1:a majblommor går dom runt på stan och på arbetsplaterna och bröstar upp sig.

Kan tänka mig att 90% utav dom majblommorna som säljs, pryder jackorna på föräldrarna till barnen som sålt dom. Resterande 10% köps av ensamma gamlingar som för en billig penning får tillfälle att berätta (för en uttråkad försäljare) hur dom minsan själva sålde dessa plastbitar i sin ungdom.

Såg ett en klass på Bjurslättsskolan tjänade 7000:- på sin försäljning förra året. Säkerligen är minst 6500:- från föräldrarna, eller? Handen på hjärtat alla ni singlar, köper ni majblommor, förutom om dom säljs av en yngre släkting?

Ett tips föresten till alla kärlekskranka singlar. Om ni går på singelträff den närmaste tiden och ser någon av deltagarna bära denna lilla barnsymbol på kragen. Tänk dig för då, för blombäraren är säkerligen en ensamstående förälder. Kan vara bra att veta, om det inte är det man söker vill säga.

Inga kommentarer: