BloggRegistret.se

torsdag 5 april 2007

Fy Schytton!

Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that's even remotely true - Homer Simpson

Att hon bara kan med. Komma till Kommunismens Svenska vagga och raljera som en trotsig och ostyrig tonårsdotter till Göran "Ozzy" Persson, med/mot dom som gjort mer än hon någonsin kommer att kunna åtsadkomma för dom mindre lyckligt lottade i samhället. Som en Leila-K i palestinasjal ungefär (det tycker nog Gudrun är en skit-schysst jämförelse).

Intelligens och förnuft anser hon vara könsbundet, eftersom hon vill genus-jämställa Volvo bl.a. Det ser man ju bara i hennes eget parti, där fördelningen är jämn, eller? Hennes metod på att framföra sina åsikter går ut på att trotsigt och raljant säga vad hon tycker, och sedan med full kraft reagera på svaret hon får. Alltså först peta någon i ryggen upprepade gånger med en vass pinne, och sedan få utbrott när hon själv sticks tillbaka ("Titta här vad han gjorde! Det är ju personangrepp").

Ta det här med deras partinamn, FI. Det är helt klart ett medvetet val av förkortning. Om någon skulle uttrycka, eller skoja om namnvalet med att säga typ "Jaha, som 'lede FI', då", skulle svaret från lilla Gudrun vara "Jaha, det är så du ser oss, som fiender". Tro mig, det är bara det hon väntar på att få säga. Hennes "oneliner" som sedan blir titeln på hennes memoarer.

Intelligens, insikt, eller idioti, är varken genus eller åldersbundet. Tro mig, bara dom största idioterna tror det. Men Sverige i allmänhet, och Gudrun Schyman i synnerhet, vill verkligen dela upp vår befolkning i tydliga grupper, istället för att titta på det som är intressant.

Ta det här med Pappa-grupper, som jag läste om i GP (Göteborgs Posten, inte Göran Persson) idag. Jag kan tänka mig att minst 99% utav dom papporna som joinar där, är redan djävligt bra pappor, men dom saknar klappen på axeln, någon som talar om att dom är det. Det säger väl mer om omgivningen än om papporna i gruppen, eller?

Tro mig jag vet. Jag var själv länge en tvivlande pappa. Nu när jag vet att jag faktiskt är världens bästa pappa, förstår jag hur dom tänker, dom andra bra alltså.

Inga kommentarer: