BloggRegistret.se

tisdag 13 november 2007

TV4 - DagisTV

...och priset till universums sämsta sportkanal genom tiderna, går till... (trumvirvel) ...Ja, äntligen. TV4!...

Fy fan va kassa dom är på sport. Det finns inte en sportsändning dessa proffs kan förstöra. Jag såg inte galan igår, så det är inte den utlösande faktorn till detta inlägg. Nä, det är bara min totala frustration över en djäkligt dålig live-sportkanal. Underhållning är dom bättre på (även om det skall tiggas pengar per telefon titt som tätt).

I sin iver att vara nydanande och utveckla sportsändningarna till "något nytt", så blir det bara pannkaka av allt ihop. Man kan säga om ett litet barn, att hon/han är "Lillgammal", för TV4's sportredaktion gäller istället uttrycket "Storung"(?).

HALLÅ TV4! HÄR ÄR ETT NYTT TIPS:
Nästa gång ni sänder en fotbollsmatch live. Varför inte engagera Tobbe-Trollkarl och Markoolio. Dom kan ju springa jämte var sin linjeman och få kommentarer angående domsluten, live. Sedan för att leva upp till genuskvoteringen, så kan ju Gynning och Berg stå bakom var sitt mål och diskutera livet med målvakterna. Det kan dom ju göra när det inte händer så mycket hos Tobbe och Markoolio. Naturligtvis kan ju vi tittare samtidigt ringa in frågor (19.90/minut).

Bästa livesändningarna (hockey och fotboll) har annars Canal+, helt ohotat. Bästa program om ishockey är lika ohotat Hockeykväll i SVT. Fan, tänk om Canal+ kunde köpa över Wikegård som komplement till balkongmupparna, Ankan och Hegerfors. Dom är bra, bara något förutsägbara. Men först får han (Wikegård alltså) gärna komma till Frölunda ett tag...!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: