BloggRegistret.se

måndag 19 november 2007

Lars hemliga plan

Tydligen var det inte själva matchresultatet, eller Sveriges insats över huvudtaget, som var Lagerbäcks största besvikelse efter Spanienmatchen i lördags. Nu visar det sig nämligen att han, Lars Lagerbäck, hade en annan (djävulsk) plan som skulle säkra Sveriges avancemang, och det var misslyckadet med den som var det stora sorgeämnet.

Det visar sig nämligen att den gode Lasse hade avtalat med fyra stycken Spanska huliganer att dom skulle "storma" planen och attakera dommaren i slutet på matchen om reslutatet inte gick Sveriges väg. Meningen var ju naturligtvis att effekten skulle bli densamma som i Danmarksmatchen, avbruten match och 3-0 till Sverige. Lars hade till och med, som en ren stämningshöjare, köpt med sig 40 danska öl till vardera huligan på vägen ner till Spanien.

Döm om hans förvåning när det visade sig att dom Spanska huliganerna inte kunde klara av den mängden öl. Istället för att storma planen, låg dom utslagna utanför arenan, och spydde i en hög. Även Zlatan var vansinnig. Han påtalade för Lars redan i Danmark att dom "där nere" inte klarade öl på samma sätt som vi vikingar, utan att dom istället borde få ett par flaskor Sangria. Det skulle visa sig att han hade rätt.

Jo jo.. Skönt när sanningen kommer fram...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: