BloggRegistret.se

onsdag 21 november 2007

Lasses listiga plan

Det sägs att det gäller en del i kvällens match mot Lettland. Jo, det är ju ett understatement. Lars Lagerbäck satsar på ny uppställning 4-5-1. Ok?! För mig är det helt ofattbart med så mycket spelare på mittfältet. Hur sifferkombinationen än ser ut så brukar ju Sverige i realiteten spela 9-0-1. Långabollar från backar till anfall (motståndarförsvaret rättare sagt), och säkerhetspass från forward till målvakt. Djävla tråkfotboll.

Hoppas bara Lasse läser sin Expressen idag. I dagens nätupplaga kan man ju hjälpa honom med utagning och uppställning inför matchen. Expressen tar verkligen sitt samhällsansvar, och inga ideér är väl att förringa.

Andra journalister har jag sett, hjälper Sveriges inför deras (eventuella) bortförklaringar imorgon efter fiaskot. Det rapporteras nämligen att planen är dålig. Hur skall man tolka det föresten? Att Lettlands spelare är duktigare på sämre underlag, dvs mer tekniska, och inte behöver ett biljardbord för att lyckas med en pass, dribbling eller skott? Hmmm...

Om laget säger jag bara, att om Isaksson står ikväll är det snudd på skandal. Det finns väl massor av lediga (och mindre rädda/nervösa) koner att ställa mellan dom stolparna.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: