BloggRegistret.se

söndag 31 maj 2009

Som verkliga livet

Ha ha.. Ett dråpslag mot dom socialdeomokratiska livsegenskaperna (=lögnerna). Dvs, ytterlgare ett exempel på hur socialexpriment liksom "Robinson 2009", speglar verkligheten i Sverige och världen, långt ifrån ingrodda grådaskiga ideal och moralpredikningar.


Hur man blir en vinnare?

Punkt Ett: Bryr dig aldrig om vad andra säger, gör eller tycker. Håll en låg profil, och uttryck aldrig vad du tycker i avgörande frågor. Håll det för dig själv och låt Alla tro att du "står på deras sida". Du blir omtyckt i längden.

Punkt Två: Vila dig stark. Utnyttja att alla andra tar ut sig för att vinna. Glid med, och använd krafterna och kunskaperna när dom som bäst behövs. Du blir oslagbar i avgörande tävlingar, va dom än må handla om.

Jag har inga som helst åsikter om hurvida den där Elinor Pierre är en värdig Robinson-vinnare eller inte, däremot på hur hon blev det, och att den sanna mänskliga naturen blir så tydlig. Det gör mig glad. Det är så Djävla Skönt att se och få bekräftat att människan är ett unikt, egoistiskt flockdjur, som bara tänker på sig själv. Tänk om alla ändå kunde bejaka dessa mänskliga egenskaper, istället för att hyckla med i jämlikhets- och solidaritetstjatet som idag ändå bara är ordvrängeri.

Heja Människan! Du och ingen annan än just Du, är en en vinnare....

Länkar: Göteborgs Posten om vinnaren | Aftonbladet om samma vinnaren

Inga kommentarer: