BloggRegistret.se

söndag 4 maj 2008

Brolle geni..??

Brolle-Man med sitt Team Brolle, skall nog tacka sin lyckliga stjärna (eller var det intelligens?) i allmänhet och Schulman/Porseryd i synnerhet för att han kommit så här långt, final och allt i körslaget. I mina ögon finns det två alternativ till hans plötsliga framgång.

Alternativ ett, kanske det minst troliga, är att röst-svensken tycker synd om honom efter mediamobbningen han har fått utstå och därför har dom tröströstat på honom. Ett inte helt ovanligt scenario i vårt land. Så brukar även demokrati-svensken tänka då han/hon röstar på t.ex miljöpartiet eller Vänstern för att hjälpa sossarna. Kallas även stödröster, men namnet är ointressant nu.

Alternativ två, och alltså det mest troliga, är att Brolle och TV4 (Porseryd) gjorde hemlig deal som plåster på såren, pga ovan nämnda mobbing. Brolle blev lovad en finalplats, plus PR för sin senaste låt i programmet igår. Gry's påstående att Brolle skulle vara ett PR-geni, skall ses som stor ironi, hon vet självklart om hela dealen.

Stackars Joacim Cans han har inte chans nu. Det ända han kan göra är att försöka bli ett offer på något sätt, fort som fasiken, och därmed gå om mr Brolle-Man på sympatistegen. Men, heder till en hårdrockare, jag tror att det ligger under Joacim's nivå, han tar nog heller en förlust och sedan vinner i längden.

Länkar: Om Joacim Cans i Aftonbladet - Om Brolle i Aftonbladet

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Klicka här om du uppskattar Börjes Blogg. Tack!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

Inga kommentarer: